Hector JO7-2 verliest derby tegen Twenthe.

Vandaag moesten de groene witte toppers van Hector JO7-2 het opnemen tegen de tricolores in een lokale burentwist. I.p.v. van 4 tegen 4 werd er besloten om 5 tegen 5 te spelen. Dit kwam het spel niet ten goede. Het fysiek sterkere Twenthe kwam op voorsprong 0-1. Het spel golfde op en neer en dit resulteerde in een ruststand van 2-2.

Hector begon direct vanaf de rust fel en fanatiek. Dit resulteerde in een 4-2 voorsprong. Twenthe probeerde door middel van afstandsschoten de aansluitingstreffer te maken. Dit gebeurde ook, het werd 4-3.
Er moesten nog een paar minuten gevoetbald worden, iedereen ging er vanuit dat Hector de overwinning in de pocket had. Echter de bal is rond en kan alle kanten op. Helaas voor de groen witten de verkeerde kant, Twenthe profiteerde van 2 fouten. In plaats van een 4-3 overwinning werd het een 4-5 nederlaag. Jammer.
Een wedstrijd om snel te vergeten, maar ja,  sometimes you win, sometimes you lose. Feit is dat je door middel van hard trainen kunt oefenen om er als elftal sterker uit te komen.
Op naar volgende week zaterdag, de tegenstander dan is DEC.