Ongelukkige nederlaag voor Hector.

Op Sportpark de Meermanskamp in Holten deden beide teams niet veel voor elkaar onder. De grootste kansen waren nog voor Hector en na 20 minuten voetbal miste Marinus Wolters een toegekende strafschop door de lat te raken.

Dertien minuten later wist Holten spits Bas Tuitert het net wel te vinden en scoorde de 1-0.
Na de 1-0 werd Holten sterker maar in die fase bleef de Hector verdediging goed op de been. Vlak voor de rust opnieuw pech voor de groen-witten, want een prachtig afstandsschot van Wesley Zwoferink raakte slechts de lat. Toch kwam Hector voor de thee nog op een gelijke stand. Cristian Jimenez ging alleen met de bal op het doel af en zag de meegelopen Roy Scherphof vrij staan. Roy kon voor een leeg doel de 1-1 binnen tikken.

In de tweede helft ging het wederom gelijk op maar het was uiteindelijk Holten dat aan het langste eind trok door een mooi doelpunt van wederom Bas Tuitert die de 2-1 aantekende. Een ietwat ongelukkige nederlaag voor Hector gezien het spelbeeld en het aantal kansen dat de ploeg van trainer Mark Dijkstra kreeg.
Aanstaande zondag kan de ploeg zich revancheren want dan speelt de ploeg de onvervalste Goorse derby tegen runner up GFC. De aanvang van de wedstrijd is om 14.00 uur.Komt u vroeg in verband met het beperkte aantal zitplaatsen.

Pupil van de Week is dan Zoey Lynn Slaghuis uit Hector JO8-2.