Matig Hector verliest van Broekland

De eerste competitiewedstrijd van Hector tegen Broekland in de voor hen nieuwe 4e klasse G is geëindigd in een 3-2 nederlaag.
Al na 10 minuten keek Hector tegen een 1-0 achterstand aan. Maar nog voor de rust werd deze achterstand omgezet in een voorsprong. Na een prima strakke voorzet van Joery Wenderman schoot Wesley Zwoferink de bal hard en onhoudbaar binnen.
Niet lang daarna kwam Hector op voorsprong toen Joery Wenderman in het strafschopgebied onderuit werd gehaald en een penalty werd toegekend. Deze werd door Wesley Zwoferink benut. Met zijn tweede doelpunt van die middag bracht Wesley de stand op 1-2.
In de tweede helft was Broekland de betere en moest Hector het hebben van counters. Die brachten Christian Jimenez en Arno Katera alleen voor de keeper, maar zij wisten niet te scoren.
Broekland deed dat echter wel en via een fraaie volley en een zondagsschot werd een 3-2 eindstand bereikt. Naast dit puntenverlies verloor Hector ook Joost Minkjan die na een onbesuisde actie een rode kaart kreeg.

Zondag 30 september speelt Hector om 14.00 uur op het Doesgoor tegen Raalte.

Foto’s: Goorsnieuws