Prima seizoen Hector JO8-2

In september begon het seizoen van toentertijd Hector JO-7 met een toernooi bij Neede, daar werden we vierde. Maar toen al zagen de leiders, trainers en ouders dat het een bijzonder jaar kon worden.
Door middel van hard trainen en een hechte band creëren, groeiden deze toppers steeds meer naar elkaar. Duels werden gezamenlijk uitgevochten en niemand stond er alleen voor. Het werd echt een hecht team en dat resulteerde in november in het verdiende kampioenschap. Gezien de grote overmacht in het najaar werd besloten om in de winterstop de JO-7 competitie te verruilen voor de JO-8 competitie. Onder de naam Hector JO8-2.
Norsi Barakat maakte de overstap naar ons elftal vanuit de welpen, dit bleek een goeie set te zijn want Norsi klikte direct met het team. In de JO-8 competitie duurde het een tijdje voordat de eerste overwinning plaatsvond. Tegen Blauw Wit Holten lukte het ons eindelijk en de welverdiende overwinning was een feit. Dit smaakte naar meer!. De Witkampers, Twenthe Goor, Hector JO-8-1, Rood Zwart en  Bon Boys werden allen verslagen en er werd gelijk gespeeld tegen NEO, Markelo en Delden. Vorige week werden we derde bij een toernooi van Twenthe Goor en vandaag op het eigen Hector Toernooi werden we ook derde. Conclusie: het was een seizoen waarin iedere speler een geweldige groei heeft doorgemaakt en dit hechte team alsmaar hechter werd. En waarbij iedere ouder altijd actief was.

Een seizoen dat 7 juli wordt afgesloten met een geweldige middag/avond.

Joost Minkjan en Peter Scholten