Hector JO8-2: sterk gespeeld!

Nadat we afgelopen donderdag de Hector derby tegen Hector JO-8-1 winnend konden afsluiten, moesten we het vanochtend opnemen tegen Rood Zwart in Delden.
De eerste 5 minuten was het team als één collectief aan het slapen.  Maar nadat iedereen de slaapkorrels uit de ogen had gewreven, denderde de Hector JO-8-2 trein door.  We gingen rusten met een 1-4 voorsprong.

In de rust spraken we af dat we druk bleven zetten op de verdediging van Rood Zwart, en wanneer we een corner hadden dat we deze snel zouden nemen.  Dat resulteerde in 2 snelle goals.  We bleven druk zetten en goed samen spelen waardoor er op laatst nog 2 goals bij kwamen.  Rood Zwart scoorde tussendoor ook nog één keer. Wederom een keurige overwinning van dit hechte collectief.  Super pot.