Hector JO17-1 verliest.

Hector speelde vandaag tegen kampioenskandidaat Bentelo JO17-1, welke op het moment van spelen op de 2e plaats staat.

Na de aftrap van Hector nam Bentelo het spel over en speelt makkelijk de bal rond en zo krijgt Bentelo al in de 3e minuut een kans maar de bal gaat over. In de 5 minuut kreeg Bentelo alweer een goede kans op doel maar deze gaat naast. Een speler van Bentelo kwam ruig in op Jaron Meijer in de 9e minuut. Gevolg een vrije trap voor Hector maar deze leverde niets op.
In de 12e minuut werd Siem Stevens onreglementair afgestopt en kreeg hierdoor een vrije trap. Deze kwam mooi aan de voet van Berthil Schabbink en schiet net naast het doel. In de 15e minuut kreeg Joey Winkel een lange bal van Mitchel Laarhuis in de 16, maar helaas schiet Joey naast. Door een overtreding van Bentelo op Berthil Schabbink krijgt Berthil een vrije trap vlak voor de 16 maar de bal gaat over. Na 24 minuten voetballen probeert Joey met een mooi schot op doel het net te vinden maar deze ging maar net over de lat. Nog geen 3 minuten later staat Stijn Alink vrij, krijgt de bal maar krijgt de bal niet in de goal.
Zo krijgt Bentelo nog een kans op doel maar Kayin Geubel redt goed. Uiteindelijk was het in de 37e minuut dat Bentelo toch het net wist te vinden nadat Kayin vlak ervoor de bal niet goed vast had en Bentelo de 0-1 kon maken. Vlak voor rust kreeg Berthil nog een kans om de bal er in te koppen maar deze ging naast zodat er met een 0-1 stand werd gerust waarbij Hector goed stand hield en kansjes creëerden.

Meteen in de 2 helft begint Bentelo aanvallend en kreeg al snel een doelpoging die naast ging. In de 44 min wist Bentelo wederom een doelpoging te creëren die Kayin fantastisch wist te redden. Siem wist in de 50 min Jorn Morsink te bereiken en Jorn schiet de bal recht op de keeper. Doordat Kayin net iets te ver voor het doel stond ontstond de 0-2 door een hoge bal in het net (52e min)
Drie minuten later, in de 55 minuut, zag Siem Jorn vrij lopen, deze legt de bal naar Berthil en weer terug naar Jorn die het net probeerde te vinden maar de keeper wist deze te stoppen. In de 65 min maakt Amadou Sy zijn tegenstander het lastig en werd zomaar onderuitgehaald. Vrije trap voor Hector welke door Bentelo werd onderschept en met de snelle spelers op het middenveld van Bentelo zien zij weer kans op het doel en de 0-3 is een feit. Hector kreeg nog wel een paar kansjes maar wisten het net niet te bereiken. Ze hebben gestreden tot het eind maar Bentelo was gewoon sterker en voetbalden gemakkelijker dan Hector. Eindstand 0-3.

The Man of The Match vandaag:        Kayin Geubel.