Spektakel in de Hector derby.

Als er op een zonnige donderdagavond om 18 uur heel veel publiek langs de lijn staat op het Doesgoor, dan moet er iets bijzonders zijn. En dat was het ook. In de competitie zitten Hector JO8-1 en Hector JO8-2  in dezelfde poule en ze speelden die avond tegen elkaar. Een onvervalste Hector derby dus.
Aan de ene kant het team van Matthijs met iets oudere, dus meer ervaren spelers en speelsters en aan de andere kant de jonkies van Peter. Beide teams hebben inmiddels al leuke resultaten geboekt.
Het werd een heerlijke wedstrijd. Veel leuke en felle duels, er werden zelfs familie duels uitgevochten! Prachtige acties van de diverse jongens en meisjes. Maar bovenal erg leuk voetbal. Natuurlijk is pingelen het leukste dat er is en dat werd ook veelvuldig gedaan. Maar er werd wel degelijk ook samengespeeld. Kortom, een genot voor iedereen die langs de lijn stond.
En omdat het competitie is ging het natuurlijk ook om de punten. Na een 3-2 ruststand voor Hector JO8-2 werd het uiteindelijk 6-4 voor de jonkies. En het mag zeker vermeld worden dat alle 6 doelpunten van Hector JO8-2 werden gescoord door Ties. Sem scoorde voor Hector JO8-1 drie doelpunten en Anouk één. Complimentje ook voor de keepers die fraaie reddingen verrichtten.
En na het nemen van de penalty’s gingen de beide teams gezamenlijk op de foto.