Hector JO13-1 in de top drie.

De eerste wedstrijd van Hector JO13-1 in deze competitie werd gelijk gespeeld waarbij zeker een tiental grote kansen om zeep werden geholpen. Dus twee punten weggegeven.
De tweede wedstrijd wederom veel kansen gemist, maar wel nipt gewonnen met 3-2.
Dan zou het in de derde wedstrijd tegen ON JO13-3 wel beter gaan zou je denken. Tenminste wat het benutten van de kansen betreft. Maar niets was minder waar. Het team voetbalt goed, maar liet ook nu weer de nodige kansen onbenut. Zelfs een strafschop was niet aan Hector besteed, het was niet meer dan een slap rollertje dat door de overigens goed keepende goalie van ON simpel werd gepakt.
En als dan de tegenstander die ene kans die het krijgt wel benut, dan sta je dus met de rust met 0-1 achter.
Na de rust ging Hector door met het leuke voetbal en het scheppen van kansen. En nu werden ze ook benut (niet allemaal trouwens….). Eerst was het gastspeler Jeroen (die een prima potje speelde) die een lange bal vanaf het middenveld goed oppikte, doorliep naar de goal en beheerst scoorde. Dat gaf de groen witte burger moed en Hector drukte door. Luuk kreeg de bal en scoorde beheerst de 2-1. Eindelijk!!!!
Na een nogal mislukte imitatie van een omhaal à la Ronaldo maakte Timo dit een paar minuten later goed door bij een scrimmage de bal het doel in te werken. De 3-1 voorsprong gaf Hector niet meer weg en staat nu na drie wedstrijden op 7 punten. Goed voor een top drie klassering.
Nu de kansen die er met het goede voetbal ongetwijfeld weer gaan komen nog benutten en het team kan leuk mee blijven draaien.