Eerste overwinning Hector JO11-1!

Hector JO11-1 had nog geen kans gezien te winnen dit voorjaars seizoen, maar je voelde dat het er aan zat te komen…. Het moest dan maar gebeuren tegen Markelo JO11-5.

Na de aftrap zat Hector er gelijk al bovenop en kregen ze meerdere kansen om te scoren. Helaas zat er een lat in de weg  of ze schoten over. Ineens, na een mooie assist van Rayan kon Yual scoren. 0-1. Dit viel goed in de smaak en twee minuten later was het weer Yual die wist te scoren. 0-2 voor, wat een weelde.
In de eerste helft was de toon gezet, na de ranja in de rust gingen we met goede moed weer het veld in. Markelo had de moed ook weer gevonden en kwam weer gevaarlijk terug. Met twee doelpunten kort achter elkaar werd het 2-2.
Gelukkig gaf ons team hier niet aan toe en deed iedereen wat ze moesten doen. Na een goede combinatie tussen Aisha en Yual kon Rayan hieruit scoren. 2-3. Maar Markelo zag ook weer kans om te scoren. 3-3. Wie anders dan Yual scoorde de 3-4 waarna Hector met 4 man achterin ging spelen om die voorsprong te kunnen behouden. En dat lukte!! De laatste 10 minuten zijn nog nooit zo spannend geweest.
Voor het eerst GEWONNEN!! Wat een feest!!
De heren en dame vierde deze eerste overwinning van het seizoen alsof ze kampioen waren. Het was een zeer spannende pot om naar te kijken, waar menige groen wit hart sneller van ging slaan.