Obstacle run, schoolvoetbal en Koningsspelen.

Sportpark het Doesgoor staat in de maanden maart en april in het teken van drie grote sportevenementen voor de jeugd.

Op woensdag 28 maart 2018 vindt The Doesgoor Obstacle Run plaats van 15:00 uur tot 18:00 uur. Vanaf 14:30 kunnen de (naar verwachting enkele honderden) kinderen zich melden op het Doesgoor om zich in te schrijven. The Obstacle Run is voor kinderen uit de groepen 3 t/m 8 van alle basisscholen in Goor. Kinderen lopen een route van 2 km met verschillende obstakels die worden neergezet in samenwerking met de landmacht.  Er wordt per groep in verschillende rondes gerend en uiteindelijk ontvangen de nummers 1, 2 en 3 van elke leeftijdscategorie een leuke prijs, namelijk een medaille.
Naast The Obstacle Run vinden er ook nevenactiviteiten plaats zoals: sportclinics van diverse Goorse sportverenigingen, luchtkussens, KNVB experience bus en catering kraampjes. Organisatie ligt bij de Wijkvoorziening

Op woensdag 11 april wordt het jaarlijkse Goorse schoolvoetbaltoernooi op het Doesgoor gehouden. Zo’n 300 Goorse en Diepenheimse basisschool leerlingen van de groepen 5 t/m 8 gaan strijden om de bekers. En natuurlijk om als team uitgezonden te worden naar de regionale finales. Organisator is SV Hector.

Het derde grote evenement zijn de Koningsspelen. Die worden gehouden op vrijdag 20 april van 9.30 tot 12.00 uur. Voor honderden leerlingen van de drie Goorse basisscholen op de Whee organiseert de Wijkvoorziening de nodige sportieve activiteiten.