IN MEMORIAM GERT-JAN MORSINK; BETROKKEN HECTORIAAN TOT IN DE VEZELS

Binnen onze vereniging is met ontsteltenis en ontzetting gereageerd op het plotselinge overlijden van Gert-Jan Morsink, die op maandagavond 5 februari van het jaar 2018 op 55-jarige leeftijd van ons heen ging.

Gert-Jan Morsink, geboren te Enschede, woonde in het eerste deel van zijn leven in Geldrop voordat hij naar Goor kwam. Daar kwam hij op 9-jarige leeftijd bij SV Hector, een club die hij nooit zou verlaten en waarvoor hij enorm veel betekend heeft met zijn kennis en know-how die hij opdeed in het internationale bedrijfsleven. Een man die voor het bestuur van Hector altijd een klankbord vormde en ook als hoofdsponsor een grote bijdrage leverde aan het welvaren binnen de club en onder meer voor uniformiteit zorgde met de aanschaf van nieuwe trainingspakken en voetbalkleding voor de hele vereniging. Met het logo van Join4Energy, want ook goede doelen steunde hij immer en stelde hij boven het belang van zijn eigen commerciële naamsbekendheid.

Altijd op de achtergrond en nooit te beroerd om ook zelf de handen uit de mouwen te steken, zo werd duidelijk tijdens de aanleg van het nieuwe kunstgrasveld en het door hem zelf aangekochte Schoolplein 14.

Gert-Jan Morsink doorliep de jeugd bij Hector en bleef daarna immer met zijn Hectorvrienden voetballen. Zowel op het veld, waar hij de laatste jaren prominent lid was van de 7 tegen 7-groep, als in de zaal waar hij op zaterdagmiddag nog zijn balletje trapte.

Morsink was een succesvol zakenman die na zijn studie aan de Universiteit in Groningen als leidinggevende en aandeelhouder aan het roer stond van diverse grote bedrijven zoals Wavin, Reggeborgh, Asito, postbedrijf Sandd en uiteindelijk Webhelp waar hij vanaf 2011 werkzaam was en voor een groot deel verantwoordelijk voor de enorme groei die dat bedrijf, dat is gespecialiseerd in wereldwijde klantencontacten, heeft doorgemaakt in de afgelopen jaren.

Gert-Jan Morsink was bij SV Hector een spin in het web op allerlei fronten die ook de wijkvoorziening een warm hart toe droeg en met iedereen binnen de club overweg kon en een praatje maakte. Onder het genot van een flesje bier of even buiten, met een sigaartje.

We zullen Gert-Jan blijven herinneren als een enorm betrokken Hectorman met een groen-wit hart dat het helaas veel te vroeg opgaf. Wij willen hem enorm bedanken voor alles wat hij voor onze club betekend heeft en zijn vrouw Jeanine en zijn kinderen Dennis, Michelle en Jasper alsmede de overige familieleden en vele vrienden, heel veel sterkte toewensen om dit zware verlies te verwerken.

GERT-JAN MORSINK    09-11-1962  –  05-02-2018