Hector pakt punt in Diepenheim

Hector heeft zondag gelijkgespeeld tegen vv Diepenheim. Ondanks de vele kansen konden beide ploegen niet tot scoren komen.

De groen-witten begonnen goed aan de wedstrijd. Met twee schoten van Dennis Ter Elst en Marinus Wolters was Hector ook als eerst gevaarlijk. De eerste grote kans kreeg Diepenheim. Een aanval vanaf rechts kon maar net gepareerd worden door Daniël Kolbe. Kort daarna kreeg Unal Kel een vergelijkbare kans, alleen zijn poging ging ook mis.

In de tweede helft kwamen de Hectorianen stormachtig uit de kleedkamer. Wederom Unal Kel kreeg een grote kans, nu besloot hij af te geven. Maar opnieuw ging de bal er niet in. Diepenheim kreeg daarna de grootste kansen. Hector kroop vooral op laatst door het oog van de naald heen. Onder andere Daniël Kolbe hield de Hectorianen op de been. Ook Menno de Leeuw was belangrijk in de Hector-defensie, hij deed na een half jaar afwezigheid weer mee.

Door het puntje blijft Hector op de positie waar ze tot vandaag stonden. Volgende week wacht de Hectorianen de volgende belangrijke uitwedstrijd, tegen FC Aramea. De club uit Enschede is een directe concurrent van Hector.

Verslag: Goorsnieuws.nl