Hector verliest ruim van Emos

Hector heeft zondag met 1-4 verloren van Emos uit Enschede. Een slap begin leidde tot een snelle achterstand, de Hectorianen waren de tweede helft beter maar konden een nederlaag niet voorkomen.

Emos kon al snel juichen, na precies 34 seconden was het raak. Een diepe bal van achteruit werd goed meegenomen door Max Kuiper en die verschalkte Daniël Kolbe. De groen-witten kwamen wel beter in de wedstrijd, vooral Arno Katera kreeg een grote kans. Toch kreeg Hector in dertigste minuut het deksel op de neus, een goede counter werd prima afgemaakt, 0-2.
In de tweede helft kreeg Hector het opnieuw op voor elkaar om binnen één minuut een doelpunt tegen te krijgen. Nu was het een uitgespeelde aanval die bij de tweede pal ingeschoten werd. De thuisploeg liet het hoofd niet hangen en ging op jacht naar een doelpunt. In de zestigste minuut lukte dat, de ingevallen Cris Haverslag gaf de bal op Unal Kel, via een prima voorzet werd Marinus Wolters bereikt en die kopte de bal tegen het net.

Ondanks de 1-3 achterstand leek het toch nog een spannende slotfase te worden, Lars Nobbe schoot de bal namelijk binnen. Maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Door een prachtig doelpunt van Enschedeërs in 87e minuut was zeker dat Hector ook vandaag geen punten ging pakken.

Volgende week wacht op ’t Heeckeren GFC. De derby gaat om 14.00 van start.